From Various Canine 
Leonbergers voor het Leven

 

 Leuk u tot ontmoeten op mijn Website  From Various Canine 

 

Kennel :  From - Various - Canine   (  geregistreerd bij de Raad van Beheer)

 

Samen met mijn man en twee kinderen wonen wij in het Brabantse Berlicum .  Samen met onze  honden en paarden  wonen we aan de rand van de Heeswijkse Bossen. In 2006 ben ik besmet met het Leonberger-virus.  En ik kan je verzekeren daar kom je nooit meer vanaf.  Mijn eerste Leonberger zag ik bij mijn vriendin Marie-Therese Rooijakkers en was gelijk verkocht.  Een paar maanden later ging ik samen met Anja Schut en Bert naar Polen om mijn eerste Leonberger teefje te kopen.  Uschi Ligocka Wataha.  Uschi is het begin van mijn grote Leonberger avontuur !!

 

Het fokken van puppy's is voor ons een hobby.  Daarom fokken wij ook maar af en toe een nestje!!  We vinden het belangrijk om gezonde honden te fokken, met  gezonde bloedlijnen en honden die volledig gekeurd zijn.   Het karakter van de honden vinden we erg belangrijk.  Wij zijn lid van de Leonbergse Hondenclub Nederland.  Wij fokken met HD, LPN1 en LPN2 , Lemp en LPNNN3  vrije ouder dieren, onze leo's ondergaan de officiele ECVO ogentest van de Raad van Beheer, een karaktertest en exterieurkeuring vanuit de vereniging.  Allemaal  hebben ze een DNA profiel.

 

 De pups worden in de huiskamer geboren en daar blijven ze tot ze weg gaan. Ze dragen allemaal de naam "from Various Canine "  Ze worden sociaal en met liefde opgevoed. Ze maken kennis met allerhande dagelijkse en minder dagelijkse geluiden.  Ze worden ontwormt,  gevaccineert en gechipt en volledig na gekeken door de dierenarts.   Op een leeftijd van 8/9 weken mogen de leonbergerpups naar hun nieuwe baasjes.

 

Mocht u nog vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op.  Wij beantwoorden u vragen graag.  

 Janine van Hedel

 Heiblomsedijk 22a

5258 TT Berlicum  nb.  Nederland

0031-(0)-6 38763847 

email:  sjak.janine@kpnplanet.nl